GAMBAR PALSU KEMATIAN OSAMA TAHUN 2009 (TENGAH) DAN SKRG-GAMBAR SEBENAR BELUM RELEASE LAGI

GAMBAR PALSU KEMATIAN OSAMA TAHUN 2009 (TENGAH) DAN SKRG-GAMBAR SEBENAR BELUM RELEASE LAGI

BOIKOT SILAT PENGANJUR KEGANASAN

BOIKOT SILAT PENGANJUR KEGANASAN

VIDEO Undilah Pakatan Rakyat Perak

Demo rakyat Britain 15 Julai 2011 sempena lawatan Najib ke UK

Video rakyat

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

mai sertai kami

Massa Bergoncang

..........

PAS dan Belia

PAS dan Belia

Tuesday, January 10, 2012

Islam berpolitik bukan sekadar berebut jawatan PM

Sesiapa yg berani cadangkan PM dr PAS...hukumannya adalah "PANCUNG" dengan serta merta...mcm mana nk laksana HUDUD ni?

Ayat ini saya dapati daripada ulasan FB daripada pembaca Malaysia Kini.

Ini kenyataan daripada pihak yang tidak faham erti penguasaan politik islam.

Gerakan Islam bertujuan mengembang nilai Islam, menghapus kezaliman, mencegah mungkar, menaikkan taraf hidup rakyat dan keamanan.

Ikhwanul Muslimin tidak pernah berebut untuk menjadi Presiden Mesir, tetapi matlamat digembleng untuk menghapuskan kezaliman sistem sedia ada sejak puluhan tahun.

mengeluar kenyataan bahawa Presiden PAS lebih layak menjadi perdana Menteri adalah ungkapan pemecah belah bukan suatu pengiktirafan yang ikhlas.

Pada saat ini, memilih individu yang mampu mengembeleng semua rakyat menentang kezaliman yang lebih besar.

0 comments:

Kempen-kempen

Image Hosted by bkrm.blogspot.com
Image Hosted by ImageShack.us
Sumbangan berita atau artikel, sila hubungi:
jihadin82@yahoo.com / 017-6291368 ( Nuruddin)

Lagu PKR dan PAS